Hubungi kita | Chinese

Pangarep-arep liyane, kemungkinan liyane, lan gaya urip liyane.

* 搜索 范围 仅限 本站 产品 及 新闻 版块 内容

News

Home » News

Cara Ngapikake Kesehatan Prostat

wektu: 2019-11-21

Prostat minangka kelenjar cilik sing ditemokake ing pria, cedhak kandung kemih. Akeh wong sing ngalami masalah prostat, lan nalika saya tuwa, penting banget kanggo mriksa pratandha kanker prostat. Miturut American Cancer Society, siji saka saben pitu pria didiagnosis ngalami kanker prostat nalika dheweke urip lan dadi penyebab utama kematian kanker kaping pindho ing antarane pria ing Amerika Serikat. ing 2015, 27,540 pati diprediksi bakal kedadeyan amarga kanker prostat. 

 

Umume lanang wiwit umur rong puluhan mati nandhang penyakit prostat, kalebu Prostatitis, Hyperplasia Prostatik, Kanker Prostat. supaya adoh, ora ana obat khusus ing jagad iki. Khususe, perawatan saka prostatitis non-bakteri, hiperplasia prostat jinak, lan kanker prostat sing tahan narkoba wis dadi masalah ing saindenging jagad.

 

Penyakit prostat minangka salah sawijining pembunuh kesehatan pria diwasa ing saindenging jagad. Ing China, cacahe wong sing nandhang penyakit prostat meh 70% kabeh kunjungan urologi, lan umur wiwitan uga luwih enom. Penyakit prostat umume kalebu prostatitis, hiperplasia prostat jinak, lan kanker prostat.

 

Nanging, ana sawetara langkah pencegahan sing bisa ditindakake manungsa kanggo nyuda resiko kena kanker prostat, kalebu perubahan pola makan lan gaya urip sing penting lan ngerti sejarah keluargane.

 

Food


1.Mangan biji-bijian lan woh-wohan lan sayuran liyane. 

2.Luwih milih ing protein sampeyan. 

3.Tambahake jumlah kecap ing panganan. 

4.Watesan alkohol sampeyan, kafein, lan asupan gula. 

5.Batesake asupan uyah. 

6.Jaga lemak sing apik lan lebokake lemak sing ora becik. 

7.Ngombe suplemen. 

 

Gaya Hidup Apik


1.Aja ngrokok. 

2.Jaga bobot sing sehat.

3.Regu olahragalarly  

4.Nindakake latihan Kegel. 

5.Nganggo Pancegahan Medhis