Контактирајте не | Кинески

Повеќе надежи, повеќе можности, и поголема живост.

* 范围 仅限 本站 产品 及 新闻 版块 内容

Вести

2019 Деветта изложба на бренд во меѓународната здравствена индустрија во Шангај

време: 2019-11-13

Медонкер присуствуваше 2019 Деветта изложба на бренд во меѓународната здравствена индустрија во Шангај во текот на ноември 12та 2019 - ноември 14та 2019.

 

21 век е век во кој човештвото го следи здравјето; 21-от век е нова ера во која сите уживаат во здравствената заштита; во 21 век, од развој на економијата до грижа за сопственото здравје; на луѓето од 21 век им е најпотребно здравје!

Здравствената индустрија е глобална индустрија за изгрејсонце. Со унапредувањето на урбанизацијата, индустријализација и стареење на населението во Кина, националната побарувачка за здравје неверојатно се зголеми, јавната здравствена свест генерално се зголеми, а луѓето водат поздрав начин на живот. Во денешно време, големата здравствена индустрија стана нова точка за раст на кинеската економија.

 

од 2010, CIHE е успешно одржана за 8 сесии и е ко-спонзориран од голем број власти во индустријата. Таа е посветена на меѓународно позиционирање и ги привлекува водечките големи здравствени технологии и производи во светот да учествуваат во собирот на професионални здравствени купувачи од целиот свет. Изложбата е претставена во форма на меѓународен павилјон и национален павилјон за да се подобри вредноста на изложбата и да се направи изложбата најдобра платформа за меѓународни размени во кинеската здравствена индустрија.

 

Нашата компанија направи важни откритија и пронајдоци во областа на здравјето на простатата, здравје на 'рбетниот столб, антитуморен, анти-вирус, Алцхајмерова болест, и хроничен инфективен артритис. Значи, нашата компанија присуствуваше на оваа Изложба. Во нашиот штанд, комунициравме со врснички институции и клиенти за понатамошна реална соработка.