Контактирајте не | Кинески

Повеќе надежи, повеќе можности, и поголема живост.

* 范围 仅限 本站 产品 及 新闻 版块 内容

Вести

Медонкер му помага на здравјето на мажите на 8ми & quot; Ден на здравјето на мажите"

време: 2019-11-01

Медонкер му помага на здравјето на мажите на 8ми "Ден на здравјето на мажите"

Денот на здравјето на мажите паѓа на октомври 28 секоја година во Кина. Националната комисија за здравство и планирање одржуваше настани за подигање на јавната свест за здравјето на мажите, оттогаш 2000.

 

 ден на здравјето на мажите 2019

Професорите и докторите по одделение за андрологија и урологија на третата болница Ксиангја понудија бесплатни консултации за мажи кои страдаат од сексуално нарушување и дисфункција на урина. Околу 100 пациентите присуствуваа на бесплатната консултација и добија стручен совет од лекарите.

 

 Машко здравје 2019

Медонкар една од најголемите фармацевтски компании во провинцијата Хунан обезбеди бесплатно додатоци на простата (1 месечна вредност / личност) фокусирајќи се на простатитис и дисфункција на урина кај пациентите. Надежта може да ја ослободи болката за пациентите.

 

 предвремена ејакулација

Претходните истражувања што ги одржа Кинеската асоцијација за сексологија покажаа дека до 31 проценти од кинески мажи на возраст 25 до 45 страдаат од предвремена ејакулација (ЈП). Сепак, 83 проценти од анкетираните не побарале медицинска помош поради ниска свесност и срамежливост.

 

 дисфункција на урина

 

Лекарите апелираат мажите со проблем што побрзо да побараат медицинска помош за да добијат побрза и подобра ефикасност.