Контактирајте не | Кинески

Повеќе надежи, повеќе можности, и поголема живост.

* 范围 仅限 本站 产品 及 新闻 版块 内容

Вести

Инвестиции и деловни можности во шпанската технологија

време: 2019-11-28

На 26-ти ноември 2019, нашата компанија беше поканета и присуствуваше на инвестициите и деловните можности во шпанската технологија, што е конференција одржана од Шпанскиот совет за поддршка на инвестициите и Одделот за трговија и економија, генерален конзулат на Шпанија во Гуангжу.

Состанокот се фокусира на дискутирање инвестициска соработка и споделување информации помеѓу Шпанија и Кина во три големи индустрии: Животни науки (медицина и здравје), автомобилски и компоненти, и агро-храна.

Бидејќи нашата компанија е клучна фармацевтска компанија во оваа провинција, бевме поканети да присуствуваме на овој состанок за да разговараме за нашата понатамошна соработка во Шпанија во иднина.

Двете страни изразија силна подготвеност за соработка на овој состанок и очекуваат што побрзо реализирање на соработката.