Контактирајте не | Кинески

Повеќе надежи, повеќе можности, и поголема живост.

* 范围 仅限 本站 产品 及 新闻 版块 内容

Вести

Медонкер присуствуваше на 10-та Кина (Гуангжу) Изложба за меѓународна здравствена заштита

време: 2019-09-03

Медонкер присуствуваше на 10-та Кина (Гуангжу) Изложба за меѓународна здравствена заштита

Изложба на Медонкер во индустријата за здравствена заштита

30 август-септември 01, 2019, „На 10та Кина (Гуангжу) Изложба за меѓународна здравствена заштита” одржан во Гуангжу. CIH Кина е меѓународна годишна ревијална ревија B2B за исхрана, здрава храна и производи за здравствена заштита што се одржуваат во Гуангжу. Да се ​​биде прв од ваков вид во воведувањето на концептот „големо здравје“ на платформата за трговски шоу во Кина, ЦИХ Кина е значајна индустрија за здравствена заштита Изложба во Кина. ЦИХ Кина кој го опфаќа целиот синџир на вредности на здравствената индустрија е идеална платформа за странските претпријатија и производи да влезат на кинескиот пазар. исто така,, тоа е важна платформа за унапредување на соработката помеѓу Кина и прекуморската индустрија за здравствена заштита.

 Производите на Medoncare се многу ценети од клиентите

Медонкер присуствуваше на изложбата и производите што се фокусираа на дисфункција на урината, заболување на простатата, себороична алопеција и целокупното здравје на човекот беше високо ценето од средновечни и постари мажи.

 Здравствените производи за мажи Medoncare се жешки

Успехот што го постигнавме во ЦИХ Кина, ќе биде нова пресвртница за идниот домашен и меѓународен маркетинг процес. Надежта Медонокер ќе им донесе повеќе здравје на сè повеќе луѓе низ целиот свет кои страдаат од неизлечиви болести.

 додатоци на машки билки направени од Medoncare

Врз основа на позадината на научниците со повратник, режаниот Р.&Д технологија и опрема, беа постигнати важни откритија и резултати од истражувачки истражувања во областа на здравје на простата, здравје на 'рбетот, антитуморен, анти-вирус, хроничен инфективен артритис. Medoncare им нуди на клиентите услуги со додадена вредност како што се приватни етикети, Производство на договори и решение за сопствена формула.

 

Медонокер присуствуваше на Меѓународната изложба за здравствена заштита

 

Доколку сте заинтересирани за нашите производи или сакате да знаете повеќе информации, ве молиме контактирајте не во секое време.

 Medoncare снабдувач за развој на формулацијата на договорот