Контактирајте не | Кинески

Повеќе надежи, повеќе можности, и поголема живост.

* 范围 仅限 本站 产品 及 新闻 版块 内容

Вести

Завршена нарачката над два милиони долари

време: 2019-12-13

Неодамна, странскиот клиентите дојдоа во нашата фабрика за преглед откако ќе се произведат производи за нарачката. Оваа сума за нарачка беше над два милиони долари. По овој редослед, ние прилагодивме формула заснована на клиенти побарувачката и ги произведе производите.

 

 

Нашата Р.&Д Центар:

  • Најголемата институција за иновации и истражување на лекови во Хунан во Кина.
  • Опремен со HPLC, XPRD, и други врвни инструменти за анализа и тестирање и опрема за автоматска реакција вредна милиони јени.
  • Повеќе од 50 вработените, меѓу кои Р.&П персоналот отпаѓа повеќе од 80%.
  • R&Д полињата вклучуваат анти-тумор, заболување на простатата, ортопедска болест итн.

 

Нашата производна база:

  • Се наоѓа во индустрискиот парк округот Ксиангин, Јуејанг, Хунан
  • Најголемото претпријатие со сертифицирана здравствена храна GMP во провинцијата Хунан, со специјализирана база за производство и складирање на повеќе од 30,000 квадратни метри.
  • Се однесува на квалитетот на производот како спас за спасување.

 

Нашата компанија, Медонкер, GMP сертифицирана фармацевтска компанија во Кина, се фокусира на истражување, развој, производство на растителни производи кај болести на простата и 'рбет. Нашата компанија има изградено соработка со дилери во многу земји Нашата компанија очекува да соработува со се повеќе и посигурни дилери ширум светот.