Контактирајте не | Кинески

Повеќе надежи, повеќе можности, и поголема живост.

* 范围 仅限 本站 产品 及 新闻 版块 内容

Вести

Делегација на Шпанија го посети Медонкер

време: 2019-03-29

Делегацијата на Шпанија ја посети Медонкар Фармацевтска копродукција, Ltd на 10, Април.

Делегацијата составена од 10 лидери на експерти за трговија и медицина во Шпанија.

 

Тие ја посетија нашата изложба и дознаа за историјата, посветена област на болести и резултатите од откритијата. Потоа имавме состанок. Тие го воведоа својот центар за ТЦМ во ПТС, Гранада. Го комунициравме искуството и можноста за соработка што можеме да ги постигнеме заедно. Тие се високо ценети за нашите истражувачки и развојни способности во здравје на простата, здравје на 'рбетот, антитуморен, анти-вирус, Алцхајмерова болест, хроничен инфективен артритис. Научивме дека нашите производи се во здравството на простата, здравјето на 'рбетот има големи барања за маркетинг во Шпанија. Водачите на проектот ТЦМ во ПТС, Гранада ни даде неколку соодветни предлози за нашите производи да го искористат пазарот во Шпанија. Исто така, решивме да се регистрираме во Шпанија за да ги добиеме нашите производи легални во Шпанија и да им ги доставиме нашите важни резултати од истражувањето на пациентите на глобално ниво.  

 

 

Ние веруваме дека сме добро подготвени за свет со растечки, стареење на населението и континуирано развивање на потребите за здравствена заштита. изгледите за развој